Please update your Flash Player to view content.

A Nagy nap egyszeri és megismételhetetlen. Ott, akkor mindenek tökéletesnek kell lennie, pont úgy, ahogy Ti megálmodtátok. Ez az, amiben Én segíteni tudok. Fontosnak tartom, hogy megismerjetek és én is Titeket.

Egy találkozó alkalmával átbeszéljük az elképzeléseket, ötleteiteket, ami alapján már körvonalazódik az a kép, hogy nézhetne ki az esküvőtök. Esetleg olyan dolgokat is megemlítek, amikre nem is gondoltatok. Ezután elkészül a személyre szabott ajánlat, ami minden olyan elemet tartalmaz, amire kíváncsiak vagytok, esetleg szóba jöhet az ünnepen. Kiváló szolgáltatók köréből azokat passzítom hozzátok, akik pont azt képviselik, amit ti elképzeltetek. Elengedhetetlen, hogy minőségi szakemberekről legyen szó, hisz ajánlásukért felelősséget vállalok.

Megkezd?dhet a közös munka, a szolgáltatók lefoglalása, egyeztetések, ötletek kivitelezése. A sok telefonálás, utazgatás helyett Én tartok kézben mindent, egyedül a döntéshozatal a ti feladatotok. Szorosan veletek együtt alakítjuk ki a stílust, a helyszín és dekorációs ötleteket, az apró részleteket, ami pont olyanná fogja varázsolni az esküvőt, mint amilyenek Ti vagytok.

Elbizonytalanodtok, mely szokás vagy hagyomány illik, vagy sem. Ebben is bátran forduljatok hozzám, tanácsaimmal igyekszem vállatokról levenni a terhet. Az esküvő előtti hetekre már csak a forgatókönyv megírása marad. Összeülünk, és az elejét?l a végéig átbeszéljük kinek, mikor, hol kell lennie. Megnyugtató tudni, hogy mi után mi következik, és hogy egy szervezett folyamatról van szó.

Az esküvő napján ellenőrzöm, hogy minden rendben történjen. A helyszín dekorációja, a terítés, a sütemények, felállt e a zenekar, mindenki a helyén van e, megfelelnek az elképzeléseknek, a forgatókönyvnek. Nektek nem ezekre az apró részletekre kell kora reggelt?l figyelni, hanem csak élvezni a Nagy Napot. A háttérben folyamatosan azon dolgozom, hogy minden gördülékenyen menjen. A váratlan helyzetek senkinek se tűnjenek fel. Így önfeledten élvezhetitek a lakodalmat és vigadhattok a vendégekkel. Boldogsággal és elégedettséggel tölt el egy jól sikerült esküvő és hálás vagyok, hogy osztozhatok örömötökben.